Werken in de detailhandel

Hier gebeurt het. Onze getalenteerde winkelteams staan klaar voor onze klanten met een stijlobsessie. We eten, slapen, ademen Superdry. En we hebben allemaal onze eigen individuele, authentieke stijl. We zijn onszelf in ons werk en daarom zijn we geweldige winkelteams. We zijn echt, we gaan door, we hebben plezier – en dat merk je. Wij werken graag met onze klanten en delen onze producten en individuele stijl. 

De detailhandel heeft het beste van alles: de drukte, de teamgeest, de "Ik regel het"-verantwoordelijkheid. 

We brengen je de vaardigheden bij die je nodig hebt om je werk geweldig te doen met een aanpak van werken en leren. We leren allemaal anders, dus je leert op de manier die voor jou het beste is. Maak de dingen gevarieerd en interessant. Als je eenmaal de basis hebt gelegd, kun je jezelf gaan ontwikkelen om daar uit te komen waar je heen wilt. 

Word je een operationele goeroe? Een servicelegende? Een visueel voorbeeld? Of wil je misschien een leider worden en jouw passie en vaardigheden voor ons bedrijf, merk en stijl delen. Heb je een doel? Ga je ervoor? Dan steunen we je. Geen enkele carrière is hetzelfde, het is jouw reis en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben jij bezeten van stijl en helemaal weg van mode, wil je graag klanten en collega’s helpen en werken met een wereldwijd merk dat je verder helpt en geweldige dingen laat doen, dan is Superdry de plek voor jou.