Werken in de groothandel

We overdrijven niet onnodig. Niet onze stijl. Dus als we zeggen dat de groothandel een enorm belangrijk onderdeel is van onze wereldwijde operatie, dan menen we dat. Kijk maar naar de cijfers. 40% van onze jaaromzet. 90% van onze activiteiten buiten onze thuismarkt. Zo'n 3.000 business-to-business klanten in 65 landen. Indrukwekkend, nietwaar? Absoluut. Maar we streven nog naar veel meer.

Van online tot in-store werken we met strategische key accounts zoals Amazon en Zalando, met grote distributeurs tot kleinere onafhankelijke boetiekwinkels en zo’n 500 Superdry franchisewinkels. Dit enorme netwerk, en we zijn voortdurend op zoek naar nieuwe partners, wordt ondersteund door de groothandelteams op ons hoofdkantoor in Cheltenham en onze showrooms in Londen, New York, Hongkong en heel Europa. 

Dus als jij in het groot wilt denken en de groeimentaliteit hebt die Superdry naar nieuwe plaatsen, nieuwe samenwerkingsverbanden en nieuwe consumenten zal brengen, laten we dan aan de slag gaan. 

We willen het ongelooflijke talent dat we hier hebben erkennen en belonen – en groeimogelijkheden bieden binnen het bedrijf. Dus we geven je alle gelegenheid om jezelf te pushen en te testen. Als jij verantwoordelijkheid neemt, als jij je volledig inzet, zullen we je ondersteunen bij elke stap die je zet.