Werken in de logistiek

Wij zijn de essentiële schakel tussen ons geweldige product en onze eindklanten. 
 
Wij ondersteunen de activiteiten door de stroom van onze producten van leverancier naar eindklant soepel laten verlopen – en die eindklant kan een groothandel zijn, een van onze winkels, of een online shopper. Om dit te laten gebeuren, precies op het moment dat het moet gebeuren, hebben we een wereldwijd netwerk van consolidatiecentra en distributiecentra die samen meer dan 30 miljoen kledingstukken per jaar verwerken. 
 
Om dit complexe netwerk soepel en efficiënt te laten verlopen, is deskundig leiderschap nodig. Om nog maar te zwijgen over de uitstekende werkrelaties met onze internationale partners op het gebied van logistiek en vrachtvervoer. Het vraagt om daadkrachtige, creatieve en veerkrachtige geesten. En of je achtergrond nu logistiek, operationeel management, detailhandel, projectmanagement, data-analyse of automatisering is, wij kunnen je de professionele uitdaging bieden die jouw carrière nodig heeft. 
 
Toegegeven, we zijn bevooroordeeld. Maar je zult niet snel een team vinden waar je met zoveel geografische, functionele en technische aspecten te maken krijgt. We bieden je ook de mogelijkheid om met alle onderdelen van het bedrijf op alle niveaus in aanraking te komen. Plus mogelijkheden om te groeien binnen de afdeling Logistiek en daarbuiten binnen Superdry. En training? Van de vaardigheden voor onze core business tot erkende beroepskwalificaties, jouw leer- en ontwikkelingstraject is in goede handen.