Waarden en gedrag. Alles wat we waarderen. Alles wat we zijn.

We zijn op een missie om een Wereldwijd Merk te worden. En de drijvende kracht achter deze missie zijn onze waarden en ons gedrag. Waar we in geloven, hoe we ons gedragen. Wat je van ons kunt verwachten, wat wij van jou verwachten. 

Onze waarden en ons gedrag zorgen ervoor dat we samen de eigentijdse consument met een stijlobsessie inspireren en een positieve ecologische erfenis achterlaten op de aarde.

We doen het samen. We geven echt om elkaar. We zijn op ons best als we samenwerken als onderdeel van een hechte gemeenschap. We zijn informeel, open, eerlijk en coöperatief. 
 
We doen het door echt te zijn. Door ons ware zelf mee te brengen naar het werk. We laten persoonlijkheden schitteren. Dus stop alles wat jij bent in wat je doet. Wees de persoon die je wilt zijn. We vieren onze verschillen en we zeggen wat we denken.  

We doen het met aanstekelijke passie. We werken hier allemaal omdat we gedreven zijn om een verschil te maken. We willen heel graag een betere toekomst bouwen voor onszelf, voor anderen en het merk. We rollen onze mouwen op en gaan helemaal op in wat we doen. 

Dit merk is immers gebouwd op een geest van avontuur en een houding van obevreesde creativiteit. Dus wees nieuwsgierig, moedig, ambietieus en ga ervoor.

Ja, we leven en ademen onze waarden. En ons gedrag – hoe we handelen – helpt ons om diepe, vertrouwensvolle relaties te smeden. Het houdt ons verbonden. Het maakt ons een. Dus we nemen ons gedrag serieus – elk moment van de dag, in alles wat we doen. Het gedrag dat we van onszelf en van elkaar verwachten is: 

DENK ONDERNEMEND 
WEES AUTHENTIEK 
WEES CREATIEF
WEES RESULTAATGERICHT