Onze ambitie is om in 2030 het meest duurzame beursgenoteerde wereldwijde modemerk ter wereld te zijn

Onze doelstellingen blijven gericht op het produceren van het meest duurzame product, terwijl we onze planeet beschermen en onze mensen ondersteunen in alles wat we doen. We doen wat juist is en laten een positieve ecologische erfenis achter.
 

  • Biologisch en Duurzaam – Ons katoen is 100% biologisch in 2025 en we gebruiken gerecyclede en weinig belastende materialen op schaal, in ons hele assortiment.
  • Netto Nul – De CO2-uitstoot in onze eigen vestigingen en logistieke operaties zal in 2030 netto nul zijn en we zullen onszelf en onze partners altijd blijven uitdagen om de ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken.
  • Nul Afval; Minder Impact – We gebruiken alleen verpakkingen waar dat nodig is; we kiezen altijd voor de laagste impact als we ze gebruiken, zodat 100% van onze verpakkingen in 2025 herbruikbaar, recyclebaar of composteerbaar zijn.
  • Respect en Waardigheid – We werken samen met toonaangevende leveranciers om ons product te produceren in geautomatiseerde en duurzame fabrieken, waar mensen met respect en waardigheid worden behandeld.
     

Het versnellen van onze doelstellingen betekent dat onze toezeggingen in overeenstemming zijn met de termijn van 2030 van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties (SDG’s) en dat we onze verantwoordelijkheid nemen als wereldburgers om de meer uitdagende doelstellingen te halen. Onze duurzaamheidsdoelstellingen zijn gericht op de toekomst. Ze zijn een aanvulling op onze continue hoofdprogramma’s op het gebied van ethiek en milieu, die ervoor zorgen dat we voldoen aan onze dagelijkse verantwoordelijkheden in onze eigen bedrijfsvoering en onze toeleveringsketen.

Lees meer over duurzaamheid