Werken als een Assistant Store Manager

Het dynamische dreamteam. Als Assistant Store Manager (Assistant Store Leader) werk je samen met de Store Manager om de verkoop te stimuleren en het aantal klanten te vergroten. Tegelijkertijd zorg je er elke dag voor dat onze klanten de beste indruk krijgen van ons merk. Uitdagend, opwindend, afwisselend en alles wat jouw carrière moet zijn. 

Voor iedereen hier in de detailhandel gaat het om het uitdragen van Superdry-stijlkeuzes en om het leveren van de best mogelijke klantenservice. Dus jij laat zien wat ons merk voor jou betekent. Je omarmt onze waarden en plaatst de klant centraal bij elke beslissing die je neemt. Maar het is niet alleen een kwestie van verkopen in jouw winkel; je spreekt ook met het Superdry hoofdkantoor en helpt ons nieuwe manieren te vinden om te groeien en om nieuwe klanten te bereiken. 

We willen dat je je ideeën omzet in zinvolle acties en deliverables – voor jezelf, de winkel en het team. 

Wat we hier zojuist hebben verteld, is waarschijnlijk niets nieuws voor je. Dus laten we je iets vertellen wat je misschien niet weet. We willen brutaal zijn. We willen durf in de detailhandel. Zo willen we opvallen. Zo willen we voldoen aan de wensen van klanten met een stijlobsessie. Zo willen we groeien. Laten we aan de slag gaan.