Werken als een Store Manager

Leiders van de Superdry detailhandel, daarom noemen we ze Store Leaders. Oké, het klinkt misschien wat overdreven, maar zo zien wij jou: als klantkampioen, als inspirerende peoplemanager, als expert in de detailhandel. Daarom ben je perfect geschikt om een Superdry-winkel te leiden en een enthousiast team te stimuleren en te ondersteunen zodat jullie geweldige resultaten en legendarische klantervaringen leveren. 

Jij krijgt de business van de detailhandel. Je weet dat dat meer inhoudt dan alleen maar verkopen; het gaat om mensen, visuele merchandise, logistiek, de fabrieken. En dat maakt het voor jou zo spannend en de moeite waard om Store Manager te zijn. Naast je eigen winkelteam praat je met de afdelingen van Superdry op het hoofdkantoor om de werkprocessen te verbeteren en te verfijnen. En om je ideeën te delen. Dat is super belangrijk. Je staat in de frontlinie van de detailhandel en leidt ons merk. Jij weet wat onze klanten van ons willen. Dus dat willen wij horen. 

Kom bij ons werken als Store Manager en bereid je voor op verantwoordelijkheid en erkenning. Bereid je voor op het zelf sturen van je professionele ontwikkeling en progressie. Bereid je voor om die ondernemersgeest van jou in te zetten en de groei van het merk, de verkopen en de winstgevendheid te stimuleren. Dit zijn spannende tijden voor Superdry.