Werken als een Team Leader

Jij – bent het retailgezicht van Superdry met al zijn stijl, passie en creativiteit. Ons Merk is Toonaangevend. 

Samen met het managementteam zorg je ervoor dat we ons merk optimaal presenteren en draag je onze kernwaarden en stijlen uit aan al onze klanten. Je helpt de winkel en zijn team om als een dreamteam te werken. Je helpt klanten om de producten te vinden die ze willen en die voor hen werken. En je bent voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om jouw winkel nog beter te maken. 

Dus jij bent mode. Jij bent detailhandel. Jij bent jezelf. Je bent een charismatische, goed geïnformeerde ambassadeur voor ons merk en onze producten – op jouw manier, met jouw unieke stijl. Je houdt ervan om je passie te delen met andere mensen en je bent een positief rolmodel voor anderen. Toegewijd? IJverig? Je zet je voor meer dan 100 procent in, altijd. Voor jou gaat er niets boven het deel uitmaken van een team en samenwerken om resultaten te behalen. Dat is waarom je doet wat je doet – en waarom je het zo goed doet. 

Je hebt de verkoopervaring. Je weet hoe een winkel werkt. Dus je bent waarschijnlijk klaar voor je volgende stap. Dit kan hem zijn. Dat is het mooie van de detailhandel. Er zijn zoveel verschillende kansen en mogelijkheden. Jij hebt je ontwikkeling hier zelf in handen.