Werken als een Sales Assistant

Je bent bezeten van stijl met een aanstekelijke passie voor mode en een natuurlijke manier van omgaan met mensen. Iemand die een soort van aantrekkingskracht uitoefent op mensen. Met andere woorden, alles wat van jou een geweldige Superdry Brand Associate maakt. 

Verkopen hier gaat niet over het volgen van een script of het uitrollen van de oude vertrouwde banner. Het gaat er niet om dat je alleen maar verkoopt. Het gaat erom jezelf te zijn. Echt zijn. Praten met klanten, ontdekken wat ze zoeken, hen helpen de stijl te vinden die voor hen werkt. Zodat ze er goed uitzien, zich goed voelen en Superdry dragen. 

Naast alles wat we hebben genoemd, is het belangrijk dat je graag wilt leren. We helpen je met alle productkennis, geven je praktische coaching, veel ondersteuning en nuttige tips voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice die jij vervolgens weer door kunt geven. 

Misschien zijn we een beetje bevooroordeeld, maar de detailhandel heeft veel te bieden. Je ontwikkelt je organisatie-, communicatie- en tijdmanagementvaardigheden. En geen twijfel mogelijk: verkopen is spannend. Het voelt goed.