Werken in HR

Dit is niet je gebruikelijke, typische, gemiddelde HR-functie. ‘Typisch’ kennen we hier niet. En dat is onze kracht. We zijn een collectief van getalenteerde, toegewijde mensen die ondersteuning op maat bieden aan mensen in de hele Superdry-organisatie. One-size-never-fits-all. 

We hebben alle teams die je mag verwachten in een wereldwijde HR-functie: salarisadministratie, personeelsbeleid, het talentteam (inclusief beloning, resourcing en training & ontwikkeling), interne communicatie en HR-businesspartners die alle Superdry-functies ondersteunen. Maar wat ons specialisme ook is, we willen meer dan wat ook geweldige resultaten leveren voor de hele Superdry-familie, het potentieel van onze talenten aanboren en de basis leggen voor succes. 

Van betrokkenheid van medewerkers tot leiderschapsontwikkeling, van ondersteuning van de geestelijke gezondheid tot het communiceren van onze merkwaarden, we onderzoeken voortdurend nieuwe manieren om onze mensen te helpen alles uit zichzelf te halen en hun ware zelf te zijn op het werk. 

We willen dat je een carrière maakt, die de moeite waard is, die uitdaagt en voortdurend in ontwikkeling is. Naast de reguliere sessies in HR-ontwikkeling en -kennis word je aangemoedigd om ook met andere teams binnen de afdeling interactie te hebben. Spreek met hen, leer van hen. Want hoe meer we allemaal samenwerken, hoe beter we worden en hoe meer plezier we zullen hebben.